Descriere produs:

 • Rotopercutorul SDS PLUS de la Black Decker este unelta ideală pentru găurire și lovire în materiale precum betonul, zidăria și piatra. Are o putere de 750 W și utilizează sistemul de prindere SDS PLUS pentru a permite o schimbare rapidă și ușoară a burghiilor și daltelor.
 • Acest rotopercutor are o energie de percuție de 2,2 jouli și poate produce până la 5100 de lovituri pe minut, ceea ce îl face ideal pentru aplicații mai ușoare, cum ar fi găurirea în beton sau lovirea în cărămizi și zidărie. În plus, are o capacitate maximă de găurire de 26 mm în beton, 13 mm în oțel și 30 mm în lemn.
 • Rotopercutorul SDS PLUS de la Black Decker este proiectat ergonomic și are un mâner suplimentar pentru a oferi o aderență sigură și confortabilă. Are, de asemenea, un selector de funcții care permite utilizatorilor să comute între modul de găurire și modul de lovire.
 • În plus, acest pachet include o gamă largă de accesorii, cum ar fi burghie SDS PLUS, dălți și dispozitive de prindere, care îl fac o alegere ideală pentru utilizatorii care caută o uneltă completă pentru găurire și lovire. În general, rotopercutorul SDS PLUS de la Black Decker este o opțiune bună pentru utilizarea casnică și pentru aplicațiile de uz general, precum lucrări de reparații sau amenajări interioare.
 • BLACK+DECKER
  ya.KC960KC

  5 alte produse in aceeasi categorie:

  Produsele marca INGCO, Bervas si Decakila vor fi livrate

  în aproximativ 10 - 15 zile