Motocoasa 40V INGCO


Aceasta motocoasa 40V INGCO este echipată cu un motor fără perii, oferind performanțe superioare și o durată de viață extinsă. Cu viteza variabilă și un diametru de tăiere generos, este instrumentul ideal pentru toate nevoile tale de tuns și cosit.

Cu o viteză fără sarcină cuprinsă între 0-5500 și 0-6500 rotații pe minut și un diametru de tăiere pentru lama de 255mm, acesta oferă precizie și eficiență. Diametrul maxim de tăiere cu trimmerul este de 330 mm, asigurând o acoperire amplă la fiecare pas.

Motocoasa vine cu o gamă diversă de accesorii inclusiv o lamă 3T de 255mm, o bobină cu fir, un cap cu fir de tuns, două apărători de protecție, o centură și un set de chei necesare montajului și întreținerii.

Caracteristici Principale


Motocoasa 40V INGCO dispune de un motor robust fără perii, viteză fără sarcină ajustabilă și un diametru de tăiere flexibil care se adaptează la diferite cerințe de cosire și tuns.

Specificații Tehnice: Motocoasa 40V INGCO  • Motor fără perii (brushless)

  • Tensiune: 40V

  • Viteză fără sarcină: 0-5500 / min - 0-6500 / min

  • Diametru tăiere lamă: 255 mm

  • Tăiere maximă trimmer: 330 mm


Conținut Pachet


Pachetul include mașina de tuns, lama 3T, bobina cu fir, capul cu fir de tuns, apărători de protecție, centura și cheile necesare montajului și întreținerii.

Notă Importantă


Atenție!  Acumulatorii și încărcătorul nu sunt incluși în pachet și trebuie achiziționați separat.
INGCO
CSTLI20018

5 alte produse in aceeasi categorie:

Produsele marca INGCO, Bervas si Decakila vor fi livrate

în aproximativ 10 - 15 zile