Rindea Electrica 1050W 82x3mm: Eficiență și Precizie la Superlativ


Descoperiți eficiența și precizia oferite de Rindeaua Electrica 1050W cu lățimea de frezare de 82x3mm. Aflați mai multe despre caracteristicile sale impresionante mai jos.

Putere Remarcabilă de 1050W


Cu o putere de 1050W, această rindea electrica vă permite să prelucrați cu ușurință lemnul, asigurându-vă că obțineți rezultate de înaltă calitate.

Viteză Impresionantă de 16000rpm


Rindeaua atinge o viteză fără sarcină de 16000 de rotații pe minut, ceea ce vă permite să lucrați rapid și eficient pe suprafețele de lemn.

Construcție Robustă din Aluminiu


Cu o bază de aluminiu rezistentă și protecție laterală din aluminiu cu sistem inteligent de răcire, această rindea este construită pentru a rezista și pentru a menține performanțele optime.

Lame Afișate și Ghidaj Lateral


Rindeaua este echipată cu două lame ascuțite pentru o prelucrare precisă și un ghidaj lateral pentru a vă ajuta să mențineți direcția corectă în timpul lucrului.

Reglaj Simplu și Precis pentru Rezultate Excepționale


Această rindea electrică vă oferă posibilitatea de a regla adâncimea de aschiere cu o precizie extraordinară. Cu un reglaj pe adâncime de 3mm, puteți obține rezultate perfecte în proiectele dvs. de prelucrare a lemnului. Mai mult, funcția de eliminare a așchilor, care poate fi setată la alegere, fie spre stânga, fie spre dreapta, vă oferă un control suplimentar asupra prelucrării.

Design Compact și Ergonomic pentru Confort Maxim


Rindea electrică este concepută cu atenție pentru a vă oferi o experiență de lucru confortabilă. Designul compact și ergonomic asigură că puteți manevra cu ușurință instrumentul. Manerele și partea posterioară sunt acoperite cu cauciuc pentru un confort sporit în timpul utilizării. Acest aspect este deosebit de important pentru a reduce oboseala și pentru a vă permite să lucrați mai eficient.

Descoperiți eficiența și precizia oferite de Rindeaua Electrica 1050W cu lățimea de frezare de 82x3mm. Cu putere remarcabilă, construcție robustă și reglaje precise, această rindea este partenerul ideal pentru proiectele dvs. de prelucrare a lemnului, asigurându-vă că obțineți rezultate excepționale în fiecare lucrare.
INGCO
PL10508

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produsele marca INGCO, Bervas si Decakila vor fi livrate

în aproximativ 10 - 15 zile